T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Peyami Safa Ortaokulu

DynEd Nedir?

   Günümüzde uluslararası iletişim dili olan İngilizce´yi konuşmak, anlamak ve bu dilde iletişim kurabilmek bir gerekliliktir. Ancak, ingilizce öğrenmek geliştirilmesi gereken bir beceridir ve klasik eğitim yöntemleri yeterince etkili olmamaktadır. Diğer taraftan, bilgisayarların yaygınlaşması, internetin artık hayatımızın bir parçası olması ve yeni teknolojilerin yardımı ile uzaktan eğitim sistemleri gelişmiş ve İngilizce eğitiminde yeni olanaklar doğmuştur.

   DynEd, dil eğitimcileri, bilgisayar programcıları, nörologlar ve sanatçılardan oluşan bir ekip tarafından tasarlanan dünyadaki ilk ve en etkin çoklu ortam dil eğitimi programıdır. DynEd´in nöro-bilimsel araştırmaların da desteklediği beyin uyumlu eğitim sistemi, İngilizce dilini kalıcı hafızaya yerleştirerek "anlama" becerisinden dilde akıcılığa geçmeyi hedefler. 

   DynEd, dil eğitimini bilgisayarlar üzerine taşıyan ve gerçek hayat benzeri uygulamalarla bireylerin kendi kendilerine İngilizce öğrenmelerini sağlayan bir eğitim sistemidir. Bilgisayarları başında çalışan kullanıcılar DynEd yazılımları ve eğitmenleri tarafından izlenerek yönlendirilmekte ve geleneksel sınıf içi eğitim sisteminden 2-3 misli daha verimli bir eğitim yapılabilmektedir. 

   

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.12.2017 - Güncelleme: 12.03.2021 09:25 - Görüntülenme: 952
  Beğen | 3  kişi beğendi