Güzel Hikayeler Biriktiriyorum

Güzel Hikayeler Biriktiriyorum eTwinning Projesi

Toplum olarak her geçen gün daha da fazla yitirdiğimiz güven duygusunu bir nebze de olsa arttırmak, unutulan değerlerimizi ortaya çıkarmak ve iyiliği anlatarak iyiliği yaymak amaçlanmıştır. İyi hikayelerin varlığını bilmek hepimize iyi geldiği gibi aynı zamanda öğrencilerimiz araştırma, anlatma, yazma, dili kullanma becerilerini de geliştirmiş olacaklardır. Yaparak yaşayarak öğrenme ve değer aktarımı sağlanmış olacak, iyi davranışların yaygınlaşması için de bir basamak olmuş olacaktır. Projede öğrenciler kendi başlarından geçen iyilik barındıran olayları, eğer yoksa yakın çevresinden ya da öğretmenlerinden öğrenip hikaye olarak yazacaklar daha sonra da bu hikayelerle ilgili etkinlikler yapacaklardır. Web 2.0 araçlarıyla da hikayeler kitaplaştırılacak çeşitli etkinlikler yapılacaktır.

Yayın: 13.02.2022 - Güncelleme: 13.02.2022 14:21 - Görüntülenme: 439