PANDEMİDE MATEMATİK - MATH IN PANDEMIC

Öğrencilerde matematik sevgisi oluşturup, "Matematiği başaramıyorum." önyargısını yıkmak için aile ile ayın belli günlerinde matematik etkinliği yapıp eğlenerek, yaşayarak, paylaşarak öğrenmeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Matematiğin hayatımızın her yerinde olduğunu, sadece okulda değil evde,markette,film izlerken,oyun oynarken,yemek yaparken öğrenilebileceğini görmesini istiyoruz.

We want to realize learning by having fun, living and sharing with the family on certain days of the month in order to overcome prejudice. We want them to see that mathematics is everywhere in our lives and that it can be learned not only at school but also at home, at the market, while watching movies, playing games, and cooking.

pandemide matematikpandemide matemetik

Kalite Etiketlerimiz

Proje Sonu e-Dergimiz  için tıklayınız.

04-01-202104-01-2021

Yayın: 04.01.2021 - Güncelleme: 01.11.2021 09:49 - Görüntülenme: 338